Guldsponsor 2016

Bouvets logotyp

Bouvet

Bouvet är ett skandi­naviskt konsultföretag som levererar utvecklings- och rådgivnings­tjänster inom informations­teknologi, digital kommunikation och verksamhetsstyrning.

Vår styrka är bred kompetens, erfarenhet och förmåga till kreativ problemlösning samt lokal förankring. Bouvets ambition är att vara den mest trovärdiga leverantören av konsulttjänster, med de mest nöjda kunderna och medarbetarna. På den svenska marknaden är vi ett kreativt företag som levererar rådgivning och utveckling av webbtjänster och mobila enheter.

Våra tjänsteområden är sammansatta för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Vi är marknadsorienterade och flexibla, och följer med i nya trender. Vi är därför alltid bland de första att fånga upp de trender som är relevanta för våra kunder och anpassar vårt tjänsteutbud till detta.

Vi levererar tjänster inom följande tjänsteområden: Rådgivning inom webb, mobilutveckling, webbutveckling, portaler, projektledning, systemintegration, systemutveckling, affärssystem, business intelligence, applikationsförvaltning, utbildning, infrastruktur och säkerhet, molntjänster.

Bouvet har drygt 1050 anställda fördelade på 14 kontor, varav 3 i Sverige (Stockholm, Örebro och Malmö). Bouvet är noterat på Oslo-börsen under symbolen ”BOUVET” och omsättning under 2015 var ca 1 268 000 TSEK och vinsten (EBIT) var ca 100 000 TSEK. Vi blev korade till en av Sveriges och Norges bästa arbetsplatser 2014 av Great Place to Work Institute.

Vår kompetens

Bouvet är en oberoende leverantör av tjänster inom webb och mobila applikationer. Vår kompetens sträcker sig över alla projektfaser, från förstudie/framtagning av webbstrategier, design utveckling till förvaltning av lösningen. Flera av våra lösningar vi gjort har vunnit pris, både för kreativitet/design och kombinationen av teknik och design.

Idag är framtagningen av webblösningar mycket mer än design och utveckling av traditionella webbsidor. Därför har Bouvet slagit samman all sin kompetens inom ett affärsområde som kallas Digitala Kanaler. Här ingår designers, interaktionsdesigners, frontend-utvecklare, lösningsarkitekter, webbstrateger m.fl. Totalt arbetar c:a 100 personer inom koncernen inom Digitala Kanaler. Vi kan erbjuda en helhetslösning och erbjuder ett team av rådgivare/strateger/systemutvecklare och designers med lång erfarenhet. Det är viktigt att välja rätt partner som kan hålla sig à jour med senaste teknikerna och trenderna. Med Bouvets breda kundmassa, både offentliga och privata kunder, kan vi tillgodose och ge råd om de senaste trenderna på marknaden.