7 anledningar till varför du ska skicka din medarbetare till SiteVisiondagarna

1. Lärande-garanti!

Talarna på SiteVisiondagarna kommer att leverera, förutom inspirerande föreläsningar, även en hel del praktiskt användbara tips och tricks. Så fort din medarbetare kommer tillbaks från konferensen kan detta appliceras och direkt förbättra er organisation.

2. Redo för framtiden!

Genom att anlita de främsta talarna i vår bransch vill vi försäkra oss om att våra föreläsningar driver på utvecklingen. Det räcker inte med att deltagarna på SiteVisiondagarna blir uppdaterade med dagens teknik. Vi vill att alla som lämnar konferensen ska vara utrustade att möta framtidens utmaningar.

3. Verkliga exempel!

Ett flertal av våra föreläsningar hålls av våra kunder som berättar om exempel från sin verklighet. De kan därför vara medvetna om, eller stå inför, samma utmaningar som er organisation.

4. Sprid kunskap!

När din medarbetare har fått alla svar, åsikter, lösningar och annat matnyttigt, så låt dem presentera vad de upplevt för resten av kontoret. Vi sammanställer presentationer, videoklipp och övrig information för att göra det så enkelt som möjligt för deltagarna att föra vidare kunskapen de har fått under SiteVisiondagarna.

5. Först med det nya!

Om ni finns representerade på SiteVisiondagarna är ni först med att få reda på det nyaste som händer kring SiteVision. Missa inte det tillfället!

6. Alla på ett ställe!

Under SiteVisiondagarna samlas alla kunniga användare och utvecklare på ett och samma ställe. Ta chansen att utnyttja denna möjlighet genom att t ex ställa frågor/utryck önskemål direkt till SiteVision, hitta nya kontakter, skaffa nya samarbetspartners etc!

7. Och slutligen...

I år är det 10-årsjubileum för SiteVisiondagarna. Det vill du ju inte missa!