Plats

Bryggaren

Tid

OBS! Programpunkt från 2015

Smarta sätt att modernisera din webbplats för SiteVision Cloud!

* Effektiv användarhantering med SAML 2.0
* Smart anpassning till ny responsiv webbdesign

Med SiteVision Cloud är det ännu enklare för dig att jobba snabbt, enkelt och effektivt med din webbplats direkt i molnet. Tomas och Magnus delar med sig av tips på hur du når dit med din befintliga webbplats.

SAML 2.0 möjliggör single sign-on och lokal användarhantering/ behörighetsstyrning för SiteVision Cloud baserad på information från lokala IT-system t.ex. Active Directory. Det gör det enkelt för användarna som slipper extra inloggningar och för administratörer som slipper administrera användare i ytterligare system. Tomas delar med sig av erfarenheter från införande av SAML 2.0 tillsammans med SiteVision hos ett flertal kunder.

Magnus delar med sig av erfarenheter hur man genom smarta lösningar och mallar kan ge en äldre webbplats ett nytt modernt responsivt utseende utan ett resurskrävande innehållsarbete.

Tomas Ericsson

Tomas Ericsson arbetar som IT- och informationssäkerhetsarkitekt där han hjälper företag och organisationer att integrera molntjänster med den lokala IT-miljön. Han har bl.a. hjälp ett 20-tal SiteVisionkunder att implementera inloggning och behörighetsstyrning med SAML 2.0. Tomas har en lång bakgrund från IT-branschen bl.a. som CTO och grundare av IT-säkerhetsföretaget PortWise som utvecklar ledande produkter inom området Identity & Web Access Management (idag en del av Technology Nexus).

Magnus Gutke

Magnus Gutke har arbetat med SiteVision sedan 2005 med olika roller såsom bland annat utvecklare, lösningsansvarig och projektledare. Magnus har branscherfarenhet från olika sektorer som myndigheter, kommuner, finans, media och militär sektor.

Nyfiken på Sveriges mest omtyckta CMS?

Dela med dig!