Plats

Conventum Kongress

Tid

19 okt kl 14.30-15.20

Allt nytt är inte bra men allt bra kommer att vara nytt

När förutsättningarna förändras är det ofta svårast för den som var duktigast på de gamla spelreglerna.

I långt över ett sekel har världen, och våra organisationer, fungerat i stort sett likadant. Snabbare, effektivare och bättre - men i stort sett mer av samma. Nu är den epoken slut. Skillnaden mellan de som förlänger gamla recept och de som försöker hitta nya blir allt mer påtaglig.

I takt med att alla organisationer avkrävs allt högre innovationshöjd och allt snabbare förändringstakt riskerar just IT-verksamheten, och dess höga professionalisering, bli en av bromsklossarna. Från att ha varit motorn i förändringsarbete blir IT-avdelningar allt oftare de som beskylls för tradition, tröghet och oförmåga till förändring.

Troed berättar på ett lättsamt sätt om hur vi kan gå mot en verksamhet som ständigt, varje dag, provar nya arbetssätt och metoder.

Detta föredrag filmades ej.

Troed Troedson

Om Troed

Troed Troedson är samhälls- och framtids­analytiker, känd för sin kunskap om organisations­utveckling.

Sin kunskap om framtidsanalys och organisations­utveckling har Troed dels förvärvat genom sin bakgrund som socionom och fysiker, dels genom att i många år bistått de flesta av Sveriges stora företag och organisationer med analysmodeller och scenarier för framtiden.

Nyfiken på Sveriges mest omtyckta CMS?

Dela med dig!

Kontakt

Malin Adsten

Malin Adsten
070-275 11 47

Malin Adsten

Ulrika Franzén
070-211 53 21