Plats

Conventum Kongress

Tid

19 okt kl 10.25-10.55

Design för bättre användarupplevelser

Vi ger dig idéer och konkreta exempel på digital grafisk profil, en genomtänkt responsiv strategi och andra designexempel.

”Design är inte bara hur det ser ut och känns, design är hur det fungerar”. Citatet kommer ifrån Steve Jobs, en av samtidens mest framgångsrika företagsledare som med hjälp av design och fokus på användare byggde det imperium som Apple är idag. Här finns det stor utvecklingspotential i många projekt och vi vill därför ge er idéer för hur ni kan nå ännu större framgång i ert nästa Sitevision-projekt med design som verktyg!

Det har sagts förut och tåls att sägas igen, den digitala världen utvecklas i raketfart. I detta seminarium får du många konkreta tips för hur du kan arbeta effektivare och smartare med design i dina digitala kanaler. Sitevision är en mycket bra och användarvänlig plattform men ofta är det mest fokus på teknikutvecklingen i många extern- och intranätsprojekt. Därför vill vi ge er kunskap om hur ni kan jobba än mer med design i ert nästa projekt.

Kom och låt dig inspireras av projekt där vi tillsammans med våra kunder skapat design som både effektiviserat organisationen och träffsäkert nått målgrupperna. Vi delar med oss av erfarenheter och kommer att prata om situationsanpassad responsiv design, fördelarna med att skapa en digital grafisk profil samt andra bra designexempel.

 

Mikael Engström & Anders Sköld

Om Mikael

Mikael Engström är grundare av Advant och en erfaren process- och projektledare.

– För mig handlar designen om att skapa bra användarupplevelser som genererar nytta och mervärde för verksamheten.

Om Anders

Anders Sköld är en erfaren webdesigner/art director med fokus på användbar design och med lång erfarenhet och många lyckade projekt i ryggen.

– Med verktyg som klickbara prototyper, användartester och ett brinnande intresse för användbar design är mitt fokus att hjälpa kunden nå målen i sina digitala kanaler.

Advants sponsorsida

Blogg: Inspirationsbloggen
Facebook: Advant
LinkedIn: Advant
Twitter: @Advant_
Instagram: @Advant_

Nyfiken på Sveriges mest omtyckta CMS?

Dela med dig!

Kontakt

Malin Adsten

Malin Adsten
070-275 11 47

Malin Adsten

Ulrika Franzén
070-211 53 21