Plats

Conventum Kongress

Tid

19 okt kl 08.30-09.10

Digital succé – så lyckas du med sociala medier

Hur gör du för att bli viral och nå ut med ditt budskap till miljoner?

Frida Boisen, som nyligen utsågs till Sveriges digitala ledare, bjuder på några av de viktigaste nycklarna till hur ditt företag eller din organisation kan lyckas med sociala medier.

Hur kan du använda sociala medier för att rekrytera dina framtida medarbetarstjärnor? Och hur kan din organisation, ditt företag eller ditt varumärke använda nya kanaler som Snapchat Stories eller rent av Pokémon Go för att lyckas med din kommunikation.

Välkommen till en föreläsning laddad med massor av konkreta tips och massor av ny inspiration.

 

Frida Boisen

Om Frida

Frida Boisen blev 2016 framröstad och utsedd till Årets Digitala Ledare. Hon är Digital chef och ansvarig utgivare för Bonnier Tidskrifter - med varumärken som Damernas Värld, mama, VeckoRevyn, Sköna hem, Allt om Mat, ToppHälsa, Hembakat, Styleby och Allt om Trädgård. Varje vecka når Bonnier Tidskrifter mer än 1,7 miljoner unika besökare och är Sveriges största featurenätverk. Bonnier Tidskrifter är en del av Bonnier AB.

Frida Boisen är också rankad som en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och utsågs av Resumé till en av Sveriges 150 Superkommunikatörer. 2016. Frida Boisen är Sociala medier-expert i SVT varje vecka och kolumnist i Expressen. Hon utsågs av Talarforum som en av Sveriges topp 5 mest populära kvinnliga föreläsare och moderatorer 2016. Frida Boisen är bokaktuell med "Digital succé - så lyckas du med sociala medier" på Bokförlaget Forum.

Följ Frida

Twitter: @fridaboisen
Krönikor Expressen
Blogg amelia

Nyfiken på Sveriges mest omtyckta CMS?

Dela med dig!

Kontakt

Malin Adsten

Malin Adsten
070-275 11 47

Malin Adsten

Ulrika Franzén
070-211 53 21