Plats

Bryggaren

Tid

19 okt kl 10.25-10.55

Så håller du kontaktinformationen up-to-date på din webb!

Ert mål är att förenkla vardagen för besökarna, vårt mål är att förenkla för er som arbetar med webbplatsen!

Hittar dina webbplatsbesökare relevant kontaktinformation på sidor som de tycker är intressanta? Är kontaktinformationen alltid uppdaterad?

Väl genomtänkta kontaktfunktioner ger nöjdare användare. Dialogen mellan organisationens och webbplatsens besökare blir effektivare och korrekt. Istället för att besökaren först hittar det som är intressant och sedan hamnar i växeln, så ska besökaren kunna få hjälp av rätt kontaktperson på en gång.

Magnus och Tomas delar med sig av erfarenheter, lösningar och best practices från hantering av kontaktinformation i SiteVision och SiteVision Cloud.

 

Tomas Ericsson & Magnus Gutke

Om Tomas

Tomas Ericsson hjälper företag och organisationer att integrera molntjänster med den lokala IT-miljön bl.a. med hjälp av verktyget Contact Manager som kan användas för kontakt- och användarhantering i SiteVision Cloud.

Om Magnus

Magnus Gutke har arbetat med SiteVision sedan 2005 med olika roller såsom bland annat utvecklare, lösningsansvarig och projektledare. Magnus har branscherfarenhet från olika sektorer som myndigheter, kommuner, finans, media och militär sektor.

Vemendos sponsorsida

Nyfiken på Sveriges mest omtyckta CMS?

Dela med dig!

Kontakt

Malin Adsten

Malin Adsten
070-275 11 47

Malin Adsten

Ulrika Franzén
070-211 53 21