Plats

Tunnbindaren

Tid

18 okt kl 13.00-13.30

Så har Järfälla lyckats med centraliserad förvaltning

Genom granskningsflöden höjer vi kvaliteten på intranätet, frigör tid för verksamheterna och kan ta ut svängarna mer i vår utveckling. Vi berättar hur!

I maj lanserade Järfälla kommun med ca 4 000 medarbetare sitt nya intranät, med stort fokus på den anställde. För att minska förvaltningsbördan för sällanredaktörer och samtidigt höja kvaliteten generellt har antalet sidor hållits ned ordentligt och en centraliserad förvaltningsorganisation tagits fram.

Innehållsägare ute i verksamheterna ansvarar för regelbunden granskning av sidor, och skickar vid behov in ändringsönskemål via formulär till en central organisation bestående av kommunikatörer med stor vana att arbeta i SiteVision. På detta föredrag berättar vi mer om varför vi tror på en centraliserad organisation och hur vi får det att lyckas i praktiken.

 

conny andersson

Om Conny

Conny Andersson är sedan i våras webbansvarig på Järfälla kommun och jobbar med vidareutveckling och förvaltning av kommunens webbplatser i SiteVision.

Han har även en bakgrund som webbkonsult och spelutvecklare, och brinner för att på enkla sätt skapa stor användarnytta i vardagen.

Järfälla kommun

Nyfiken på Sveriges mest omtyckta CMS?

Dela med dig!

Kontakt

Malin Adsten

Malin Adsten
070-275 11 47

Malin Adsten

Ulrika Franzén
070-211 53 21