Plats

Bryggaren

Tid

18 okt kl 13.00-13.30

Säkra och tillgängliga applikationer i en osäker omvärld

När brandväggarna gått ur tiden och krypteringen bara ökar. Hur kan vi försäkra oss om att tillgänglighet, säkerhet och skalbarhet är fortsatt på topp?

När säkerheten blir för komplex för att hantera, kostnaderna ökar och det behövs göras mer med mindre. Vad är då alternativen?

  • Hur kan vi skydda verksamheten mot överbelastningsattacker?
  • Hur kan vi skydda mot intrång?
  • Hur kan vi samtidigt hålla ner kostnaderna?
  • Hur kan vi lösa skalbarheten när all trafik tenderar till att vara krypterad?
  • Hur uppnås allt detta med bibehållen rörlighet för verksamheten men fortsatt gott skydd och tillgänglighet i världsklass?

Åsa kommer dela en idé om hur ni kan förstå de tekniska utmaningarna men också hur organisationer på ett kostnadseffektivt sätt kan konsolidera funktioner och plattformar samt bibehålla eller utöka tillgängligheten, säkerheten för både befintliga och framtida applikationer.

 

Åsa Persson

Om Åsa

Åsa Persson arbetar främst med offentlig sektor på världsledande F5 Networks. Hon har över 20 års erfarenhet inom IT och genomför dryga 200 möten per år med inriktning på säkra och tillgängliga applikationer/verksamheter.

Åsa är mycket väl insatt i de utmaningar som finns kring hela livscykelhanteringen från det att en användare ska använda sin applikation genom hela kedjan till där applikationerna huserar, oavsett om det är i ett Datacenter-, Hybrid- eller Cloudmiljö.

Åsas fritid tillbringar hon med sina fem barn och som instruktör på SATS.

F5:s sponsorsida

Blogg: devcentral
Facebook: f5networksinc
LinkedIn: f5-networks
Twitter: @f5networks
Youtube: f5networksinc

Nyfiken på Sveriges mest omtyckta CMS?

Dela med dig!

Kontakt

Malin Adsten

Malin Adsten
070-275 11 47

Malin Adsten

Ulrika Franzén
070-211 53 21